Game.gen.tr | Blog

Oyuncuların Sözlüğü Blog

CS GO rank sistemi Valve tarafından hala net olarak açıklanmamıştır. ELO adı verilen sistem, raunt başı puanlama sistemi üzerine kuruludur. Bu rank sisteminde takımların raunt kazanmasıyla bir ötekinin puanını ele geçirerek üstmeşhurk sağlanmasına dayanmaktadır. Her oyuncu ne kadar çok ELO puanı toplar ve seri bir şekilde maç kazanırsa o kadar hızlı rank atlar.

CS GO ELO PUANI İÇİN GEREKENLER
ELO puan sistemi, her raunt ekip ve birey puanı olmak üzere ikiye ayrılır. Ekibin puan kazanması için o raundu kazanması gerekmektedir. Bireyin özel olarak ELO puanı alabilmesi için o rauntta yapması gerekenler;

maksimum öldürme sayısına sahip olma,
Bomba kurma/imha etme gibi gerekli görevleri yerine getirme.


CS GO RANK ATLAMANIN YOLLARI
CS GO oyununda rank atlamak ve terfi ettiğiniz rankta düşmeden devam edebilmeniz için yapmanız ihtiyaç duyulan bazı şeyler vardır. Her oyunda olduğu şeklinde CS GO’da da ilk olması ihtiyaç duyulan emektir. Rank atlamak ve rankınızı korumanız için zaman ayırmalı ve antrenman yapmadan rekabetçi modda oyuna girmemeniz gerekmektedir.

Bu alıştırma ve ısınmalar, atölye haritaları olarak adlandırılan özel haritalarda veya silah yarışı, ölüm maçı gibi modlarda aktif oyuncular ile yapılabilmektedir. Fakat özel haritalar, özellikle ısınmaya ve refleks geliştirmeye özel olarak tasarlandığı için imalathane haritalarında antreman yapmanız daha iyi olacaktır. Bu sayede oyuna hazır ve kendinizi birazcık daha geliştirmiş şekilde başlamış olacaksınız. Eğer bir ekibiniz yok ise işiniz çok zor, bu nedenle bir ekiple beraber oyuna girmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Kendinize bir ekip meydana getirmeye bakmalısınız, eğer oynayan arkadaşınız yoksa lobilere giriş yaparak oradaki insanlarla bir ekip kurabilirsiniz. Bu sizin rank atlamanıza yardımcı olacaktır. Oyun içi iletişim rauntlardaki galibiyet oranını arttıran önemli bir etkendir. Bu yolları izleyerek rank atlamanız daha basit olacaktır.

CS GO ROZETLER
CS GO rozetleri, oyundaki takımların operasyonlara katılım halinde ve oyun içi bazı özel motiflerin kalıp halidir. İsim kısmının alt kısmınde sergilenir. Oyun içi herhangi bir katkısı yoktur. Fakat görsel açıdan çok göze hoş görünen bir teferruattır.

CS GO RÜTBELER
CS GO’da rütbeler, Gümüş 1’den başlayarak dünya elitlerine kadar uzanan bir yolculuktur. CS GO’da sonuç olarak rank atlamak için gerekli olan hem siz hem de takımınızın iyi olmasıdır.

CS GO RÜTBE RESİMLERİ

LEAVE A RESPONSE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts